KÖNYVEIM

Ezen az oldalon, - ha lejjebb görgetsz -, eddig kiadott könyveimmel találkozhatsz, a megjelenés sorrendjében. Jelen pillanatban összesen nyolc darab könyvemmel ismerkedhetsz meg. 

A főoldalon találsz a könyvekből részleteket, sőt karakter bemutatást is. Böngéssz kedvedre és, ha valamelyik könyvem megtetszik az alábbi helyeken megvásárolhatod őket.

 

Eltörölve

Legújabb könyvem a Trivium Kiadó gondozásában jelent meg. Ez a történet régóta foglalkoztatott. Mi lenne, ha egy nő, aki már nem fiatal egyszer csak úgy döntene, hogy ott hagy mindent és mindenkit és a saját vágyai, álmai után indul? 

Mert mennyi az élet egy nő számára? Felneveled a gyereked, kiszolgálod a férjed, dolgozol, évente egyszer nyaralni mész, persze szigorúan a családdal, veszel néhány szép ruhát… És? Vége? Az nem lehet! Kell, hogy legyen élet ezen túl is!

A fülszöveg szerint: „Egy hatvanéves nő nekivágott a nagyvilágnak. Hátrahagyott férjet, gyereket, unokát, az addigi életét. Nem vitt magával semmit és nem szólt senkinek. Csak elment. Akart egy új életet! Egy másik életet! Vajon sikerült neki? Meg tudta valósítani önmagát? Rátalált az útra, amire vágyott?

És vajon a lánya, az elhagyott férje, a családja hogyan élték meg azt az időszakot, amikor éjt nappallá téve keresték az anyát, a feleséget, a nagymamát? Mit gondoltak, amikor szembesültek azzal, hogy szó nélkül elhagyták őket? Felmentik-e az anyát, a feleséget? Megértik-e a motivációit?”

Ehhez a könyvhöz is készült egy szuper klip, köszönet érte a Trivium kiadónak, akik láttak fantáziát a könyvemben és segítettek a kiadásban.

A klip: https://www.youtube.com/watch?v=H1n-XClwHR4&t=2s

A könyv megvásárolható:

https://triviumnet.hu/termekek/eltorolve-epub/

https://www.libri.hu/konyv/erika_orban.eltorolve--4.html

https://alomgyar.hu/konyv/eltorolve-ekonyv

Kisvárosi anziksz

Egy összegyűrt cetli a fiók mélyén, ami felfedi a múltat. Egy szálloda, egy apró faluban sötét titkokat rejt. Miért dördül lövés egy ártalmatlannak tűnő horgászás közben? Milyen kimondott, vagy ki nem mondott titkok árnyékolják be a szereplők életét? Lehetnek-e őszinték önmagukkal, a társunkkal, a testvérünkkel, a közösséggel, amiben élnek?

Az izgalmas krimi szálai messzire nyúlnak, és a múltból felbukkanó árnyak mindenki életére hatással vannak.

"Egy kisváros élete, valahol a Dunántúlon, egy remek korrajz  emberekről, a mai magyarországról. A cselekmény többszálon fut mégsem érzi úgy az olvasó, hogy elveszik a történetben. Sőt minden szereplővel tud azonosulni, hiszen mindenki gondja, baja akár az olvasó sajátja is lehetne."

www.alkotonok.hu

HÁRMAS FOGAT

Az első könyvben megismerhetünk három nőt, akik évek óta barátnők, hetente összejárnak, meg-és kibeszélik egymás gondjait. Kényelmes életüket bolygatja meg két férfi érkezése, akik mind hármójuk életében okoz valamilyen változást. A férfiak elindítanak egy változást magában a faluban is, ahol akaratlanul ugyan, de felkeverik az állóvizet.

A második könyv lapjain a három barátnő élete szépen lassan összefonódik egy negyedikkel, majd egy ötödikkel is.  A sors rendeli őket egymás mellé, hogy egymás problémáira megoldást találjanak. Amíg megharcolnak életük, s egymás kisebb nagyobb gondjaival, az is kiderül, hogy mennyit ér a köztük lévő barátság, s az is, hogy ha nagyon akarják, akkor tudnak változtatni a sorsukon.

„Ebben a könyvben a női sorsok – bármily hihetetlen is -, de képesek úgy összefonódni, hogy csak a legutolsó oldalon tudjuk meg az okát. Letehetetlen olvasmány családról, barátokról, szeretetről.”

www.alkotonok.hu

 

A KÉP

Teó azaz Boros Teodóra a huszonegyedik századi fiatal lány, egy garázsvásáron ráakad egy régi képre, ami őt ábrázolja… azaz mégsem! Csak valakit, aki nagyon hasonlít rá. Teó haza viszi a képet, ami aztán valamiért nem hagyja nyugodni. Egy nap leveszi a kép hátulját, ahol talál egy nevet és egy évszámot; Sasvári Lídia 1888.

Innentől kétszálon fut a cselekmény, megismerkedhetünk a tizenkilencedik században élt Sasvári Lídia életével és mellette párhuzamosan nyomon követhetjük Teo életét is. A két nő sorsa összefonódik, áthidal városokat és országokat. Teó mindenhol Lídia nyomában jár és egyre jobban izgatja, hogy mi a kapcsolat közte és Lídia között.

A két nővel bejárjuk Magyarországot, Franciaországot és Amerikát is. Amerikát, ahol Teó végre megleli a választ, ami olyan döbbenetes, hogy először el sem akarja hinni.

Ehhez a könyvhöz készült egy remek videóklip is. Nézzétek: https://www.youtube.com/watch?v=yUaOaJm5t68

 

„Hihetetlen intenzitású regény, mely elvisz minket a múltból a jövőbe, úgy, hogy közben a kor nagy eseményei, nevem emberi is megelevenednek a lapokon. Lebilincselő olvasmány.

www.alkotonok.hu

BONYODALMAK

Egy nő utazása Budapesttől Szamarkandig, a nyugalomtól az őrületig, a haragtól a megbocsátásig, a gyötrő kérdésektől - hogy mennyit ér a testvéri szeretet, hogy mit bír ki egy barátság - egészen odáig, hogy szembesül élete nagy tévedéseivel, miközben az is kiderül, kire számíthat, akkor, amikor élete fenekestől felfordul.

„Zűrös családi kapcsolatok, fűszerezve némi romantikával, elhallgatott családi titkokkal, egy csipetnyi bűnnel és egy nagy adag megfelelni vágyással. Ezek jellemzik Orbán Erika negyedik regényét. A szövevényes történet kidolgozottságával és erős karaktereivel azonnal belopja magát az olvasó szívébe.”

 

www.alkotonok.hu

FALUNAP - avagy szex és vidék

Egy kis falu, mely bárhol lehet a világon, ahol az emberek ugyanúgy küzdenek boldogsággal, szeretettel, megcsalással és ifjúkori botlásokkal. Ahol a mindennapokat átszövi a pletyka és ahol a múlt árnyai kísértenek. Lajos atya, az öreg pap, meg tud birkózni ifjúkori botlásával? És vajon megbirkózik-e egy olyan halállal, melyről azt sem tudta, hogy létezik? Hova tűnt Vilmos pénze? Vagy talán el sem tűnt? Mit keres az adóhivatal a faluban? Igaza van Manci mamának, vagy csak pletykál? Valójában ki szeret a polgármester lánya?

„A könyv hol kacagtató, hol elgondolkodtató, az olvasó hamar magára ismerhet egy-egy szereplőben, s talán ettől olyan letehetetlen. A mi életünk elevenedik meg a lapokon, a gyötrelmeink, szerelmeink, lelkiismeret-furdalásunk, elrontott döntéseink köszönnek vissza a sorok között. "

www.alkotonok.hu

HANNA

Egy gyönyörű fiatal nő, Hanna egy nap rádöbben, hogy a legjobb barátnője elárulta. Egy másik gyönyörű, fiatal nő, Eszter az áruló, akit valaki szintén elárult. Szerelem, cselszövés, országhatárokon átívelő cselekménysor, s egy döbbenetes utazás…

„A könyv kapcsolatainkat, döntéseinket tükrözi. Egy fiatal nő harcát a szerelemmel, a szerelemért, az elengedés fájdalmát… A könyv tükröt tart elénk, rávilágít gyarlóságainkra és erényeinkre!”

www.alkotonok.hu

CARPE DIEM

Amikor a rémálmok nem hagynak nyugodni. Amikor rádöbbensz, hogy ez a nő nem te vagy, amikor szembesülsz azzal, hogy jól felépített életed titkokat rejt. A küzdelem önmagaddal, az élettel, amit most élsz, s a vággyal, hogy a régi életed, újra a tiéd legyen. Amikor a múltból feléd nyúló kezek fojtogatnak, s te félsz megfogni bármelyiket is… Pedig a titok nyitja ott van azokban a kezekben, abban a valahai életben. Amikor izzadtan, csapzottan, dübörgő szívvel ébredsz, s egy pillanatig azt sem tudod, hol vagy… akkor jön el az ideje annak, hogy sorsod a kezedbe vedd, s a múltad a jelened legyen.

„A könyvet lehetetlen letenni. Minden oldalon újabb és újabb kaland várja az olvasót, aki előtt a kötet végéig rejtve marad a múlt árnya, mely most kinyújtja kezét, s megváltoztatja a jelent.”

www.alkotonok.hu

 

© 2015 Minden jog fenntartva.

Készíts ingyenes honlapotWebnode