RólAM

Orbán Erika vagyok. Író, újságíró. Születtek már könyveim, s számos cikk, interjú került ki a kezem alól. Könyveimről, egyéb gondolataimról olvashatsz ezen az oldalon. És akinek kedve van jelentkezzen KREATÍV ÍRÁS tanfolyamomra, ahol ő is belekóstolhat az írás gyönyörűségébe!

 

 

A szövegben emeld ki a fontos információt és híreket.

HANNA


Egy gyönyörű fiatal nő, Hanna egy nap rádöbben, hogy a legjobb barátnője elárulta. Egy másik gyönyörű, fiatal nő, Eszter az áruló, akit valaki szintén elárult. Szerelem, cselszövés, országhatárokon átívelő cselekménysor, s egy döbbenetes utazás….

A könyv kapcsolatainkat, döntéseinket tükrözi. Egy fiatal nő harcát a szerelemmel, a szerelemért, az elengedés fájdalmát, majd hosszú évek múlva a megtalálás keserédes döbbenetét, a felmerült kérdést; valóban ez a férfi kell nekem?!

CARPE DIEM


Amikor a rémálmok nem hagynak nyugodni. Amikor rádöbbensz, hogy ez a nö nem te vagy, amikor szembesülsz azzal, hogy jól felépített életed titkokat rejt. A küzdelem önmagaddal, az élettel, amit most élsz, s a vággyal, hogy a régi életed, újra a tiéd legyen. Amikor a múltból feléd nyúló kezek fojtogatnak, s te félsz megfogni bármelyiket is... Pedig a titok nyitja ott van, azokban a kezekben, abban a valahai életben. Amikor izzadtan, csapzottan, dübörgö szívvel ébredsz, s egy pillanatig nem tudod, hol vagy a XXI. vagy a XI. században? Akkor jön el az ideje annak, hogy sorsod a kezedbe vedd, s a múltad a jelened legyen.

© 2015 Minden jog fenntartva.

Készíts ingyenes honlapotWebnode