BONYODALMAK

2016.07.17 07:39

Szalay Gizella  a történet kezdetekor, negyvenkét éves, nagyon szép arcú, világító zöld szemű, magas, hosszúlábú, nő. Formás, nőies idomokkal, mindenki által irigyelt, derékig érő, hullámos fekete hajjal.  Kemény asszony, bár még mindig szingli, de minden probléma az ő vállát nyomja, amit igyekszik is megoldani.


Fekete Zoli 32 éves IT mérnök, magas, széles vállú, keskeny csípőjű, kicsit macsós férfi, világos barna haj, kék szem, kreol bőr. Mindössze 32 éves és imádja Gizellát, olyannyira, hogy később utánamegy Szamarkandba.


Dr. Horváth Ádám Dénest 92 éves, jogi doktor, nem túl magas, teljesen kopasz, barnaszemű, kedves ember, aki pipázik, cseresznye illatú dohányt szív.


Szalay Linda a történek kezdetekor tizenhat éves. Magas, karcsú, hosszú feketehajú, sötét szemű lány. Abban a korban van, amikor harcban áll a világgal, és nem találja a helyét. Bőrszerelésben járja az utcákat, amíg szép lassan rájön, hogy élete értelme egy saját gyerek és a munka!


Tatai Enci, (Később Kovács Enci)38 éves, divattervező. Vékony, alacsony, amolyan filigrán nő. Gizella legjobb barátnője, mindig mellette áll, bármi történjen is.


Kovács Tomi, szép szál ember, 28 éves, egy kilencven magas, göndör barna haja van, és gyönyörű zöld szeme. Hatvannégy hófehér foga, és nincs pocakja. Gyúrni jár.


Dr. Tatai Robi (Enci volt férje) közép magas, a negyvenes évei elején járó férfi nagyon jóképű és sármos volt, annak ellenére, hogy kopaszodott és már egy kis pocakot is eresztett.


Sinkó Máté 36 éves testnevelő tanár, Linda gyerekének az apja, szőke, kékszemű, kisportolt
pasi.


© 2015 Minden jog fenntartva.

Készíts ingyenes honlapotWebnode