HANNA

2015.12.26 20:04

Eszter a történet kezdetén 22 éves, karcsú, középmagas lángvörös derékig érő haj ovális arcában zöld macskaszemek villognak. Karcsú dereka, és szilikon melle van. Sokat gyötrődik, hogy megtegye-e azt, amit a szíve diktál. De nincs választása, sorsát nem kerülheti el.


Hanna, a történet kezdetén szintén 22 éves, hosszú, göndör fekete haj, arányos testalkat, gyönyörű lábak. Amikor imádott barátnője elveszi tőle a férfit, akit szeret, kis híján összeroppan. Majd külföldre költözik, felejteni. A felejtés nehéz, neki sem sikerül. Nem sikerül annak ellenére, hogy valakitől kislánya születik. De múltja nem engedi.


Attila a történet kezdetekor 25 éves, magas, kócos feketehajú, fekete szemű, széles vállú, keskeny csípőjű, kreol bőrű férfi. A jóképű férfi önző módon minden nőt a magáénak szeretne, végül Esztert is, Hannát is elveszíti. Irinával találja meg azt a boldogságot, amit mindig is keresett, fia születik, de a sors mást akar...


Lucas a történet kezdetén harmincas évei elején jár, 190 cm magas, hosszú, hullámos, világosbarna hajába itt-ott sötétebb barna csíkokat húzott a természet vagy a fodrász - általában lófarokban hordja. Kissé ovális arcában hosszú, sűrű szempillák által árnyékolta zöld szemek csillognak. Határozott vonalú száj, kissé lekerekített áll, erős nyak, széles váll, domború mellkas, keskeny csípő, hosszú egyenes lábak.


Irina a történetben 45 éves. Orosz származású, gyönyörű szőke nő, kék szemekkel, arányos testalkattal. Azonnal beleszeret Attilába, bár sokáig ellenáll az udvarlásnak. Végül megadja magát, s hozzámegy a fiatal férfihoz, gyermeket szül neki, Jurijt. De nem lehetnek boldogok.

© 2015 Minden jog fenntartva.

Készíts ingyenes honlapotWebnode