Nőnek lenni jó

2015.09.08 06:29

 

Jó, még akkor is, ha ezer meg egy nehézséggel kell megküzdeni azért, hogy végre elismerjenek, hogy ne úgy gondoljanak rád, mint valakinek a feleségére,  hanem önmagad jogán ember lehess.

Századok jönnek, mennek, emberek élnek, halnak, de a szabályok, a megkövesedett regulák csak megmaradnak. Századunkban a technika rohamléptekkel fejlődik, de a nézetek valahogy nem száguldanak sem vele, sem utána!

Ma már általánosan elfogadott (sicc!), hogy a nők helye nem csak a tűzhely és a gyermek mellett van. Ugyanakkor - minden ellenkező állítással szemben -, nincs munka Magyarország számos területén nemhogy a nőknek, de még a férfiaknak sem. És távol vagyunk attól is, hogy a nők és a férfiak szempontjából egyenlő esélyekről beszélhessünk a munka terén.

 

Mit tesz erre az okos nő? Vállalkozik! Amihez nem kevesebb, mint vállalkozási információk, marketing ismeret, kreativitás és bátorság szükséges. Bizony nagy bátorság pláne, ha egy kis faluból indul az illető hölgy. Egy kis faluból, ahol egyetlen segítsége az internet, ahol sok hasznos és nem haszon információ közül kell kimazsoláznia azt, ami segíthet neki. És mégis megteszi! Elindul az úton és győz!

Hölgyeim lássuk, ki mit gondol erről? Kinek milyen története van erről akár önmagáról, akár ismerőséről. Lássuk hölgyeim, ki a legbátrabb? Ki osztja meg velünk elsőként gondolatait, élményeit?

 

© 2015 Minden jog fenntartva.

Készíts ingyenes honlapotWebnode