SZÍNHÁZ AZ EGÉSZ VILÁG

2021.02.14 13:44

Tudjuk, pocsék év volt a tavalyi. Reméljük 2021 vidámabb lesz és főleg egészségesebb. Az SK. Színkör készül az új évre, és remek új darabokkal várja közönségét!

Két egyszemélyes vidám darabjuk is lesz, az egyik a PaSirám, melyben egy férfi panasz szavait halljuk majd, mert olyan rettenetes kérdések foglalkoztatják, mint például, hogy mi a teendő abban az esetben, ha az ember nem mindig érti meg a főnöke kéréseit, utasításait? Vagy, hogy miért a mi hibánk, ha a főnök rosszat álmodik?

A másik a NőMérő, amelyben egy nő vívódik azon, hogy jó-e az, ha ugyanolyan ruhát veszünk fel egy vállalati bulin, mint a főnöknőnk? Érdemes-e leszólni a főnöknő vadonatúj piros tűsarkúját? És a kis piros Ferrari kinek az autója?

De készülnek komolyabb, egész estés darabokkal is. Az egyik a Carpe Diem, melyben a honfoglalás és a huszonegyedik század történései elevenednek meg. És a kérdés, hogy kik is vagyunk mi, és mire is születtünk a földre. A másik egy irodalmi est: Anyám az álmok nem hazudnak címmel. Ebben Czobor Éva versei, festményei mellett megjelennek Orbán Erika írásai is.

És természetesen készült egy egész estés bohózat is MaszKKaland címmel. Lesz benne sok félreértés, elbeszélés egymás mellett, szerelem és korrupció, és minden más, ami ahhoz kell, hogy a nézők egy felhőtlen estét töltsenek el a színházban.

Lesz majd egy vidám, zenés nyári est is Bohémia címmel, ahol remek dallamok varázsolják majd el a nézőket. Valamint ismét színpadra kerül A zokni, A fületlen tetem és az Eltűnt férjek is.

És hogy mindez mikor? Ez egyelőre még bizonytalan... Kövessék a társulatot a Facebook oldalukon, és a januárban útjára induló weboldalukon, ahol híreket, információkat, és egy műsornaptárt is találnak, ahol minden premier és előadás szerepelni fog!

 

© 2015 Minden jog fenntartva.

Készíts ingyenes honlapotWebnode